stresssss
Blijf op de hoogte en volg rein
28 September 2006 | België, Vorselaar
tis nu middag - binnen 21u stijg ik op - en de spanning begint te stijgen. mijn rugzak is nog niet gepakt, ik moet nog opruimen, nog papieren achterlaten voor mijn ouders, nog afscheid nemen van grootouders, nog naar de bank,... stilletjesaan groeit het besef dat ik effectief vertrek... mijn hartje klopt al in mijn keel, ik ben zowel opgewonden als een beetje droevig. ik zal jullie missen... mijn volgende bericht komt als alles vlot gaat uit de parel van Afrika... ik kijk er al naar uit, hopelijk jullie ook!
het ga jullie goed,
dikke dikke knuffel en een kus voor de mannen :-)
ritske
p.s. als aandenken aan zaterdag vinden een paar foto's bij mijn vorig bericht
28 September 2006 - 11:48
Rita Adriaensen:
nee Rein, opruimen moest niet - en een beetje stress mag - "te" is nooit goed - ik moet nu naar een klas - tot straks -
28 September 2006 - 13:24
Miepie:
tuurlijk kijken wij ook uit naar je volgend bericht! ik zou zeggen maak een to-do-lijstje maar jou kennende plakt je agenda ongetwijfeld al vol met post-its...;). Goeie reis! dikke kussen miep -
29 September 2006 - 17:08
Koen:
Geacht publiek,
Rein is vanmorgen om 10.40 vlot vertrokken. We waren alleszins goed op tijd in Zaventem. Ze zal ondertussen ook bijna aangekomen zijn. Ze zal jullie haar eerste dagen ongetwijfeld in geuren en kleuren vertellen. Ik wacht net als jullie allemaal op een bericht van haar.
Liefke,
ik denk aan je.